implant mamar, implanturi mamare, marire sani, marirea sanilor, mamoplastia de augmentare, implantul silicon, proteze, implant, chirurgie, estetica, plastica, operatii, estetice
implant-mamar.info

Marire sani cu Implant mamar - Dr. Klara Bancila

Profil clinica / Dr. Stan Villa Bella

Clinica Dr. Stan Villa Bella

[click aici] + Pentru medici si clinici | Afla avantajele profilului complet
Portalul nostru va ofera posibilitatea de a va prezenta clinica, medicii si serviciile de chirurgie esteica intr-un mod profesionist.Pentru clinicile de chirurgie estetica va cream profile de prezentare care includ:
 • - titlu
 • - descriere locatie,
 • - descriere servicii
 • - afisare logo
 • - orar
 • - sectiune oferte speciale
 • - lista de medici
 • - date contact ( adresa , telefon, website, email)
 • - harta locatie
 • - formular de contact direct, posibilitatea de recomandare
 • - profil recomandat- afisare cu prioritate si marcare ca si RECOMANDAT
 • - galerie de poze , galerie video
 • Dr. Stan Villa Bella

  In centrul Bucurestului, pe o straduta linistita de langa Piata Romana, a luat fiinta in anul 2002 a doua clinica de chirurgie estetica a doctorului Constantin Stan, Villa Bella. Intr-o atmosfera rafinata si eleganta, cu mobilier clasic si numerose opere de arta, clinica se doreste a fi un spatiu primitor si cald in care pacientii sa poata lua contact cu doctorul Stan fara stresul pe care il implica idea de spital.Structura cuprinde un salon de asteptare generos in care se afla si secretariatul, biroul de consultatii, un cabinet pentru controale si mici interventii, o sala de operatii ultramoderna si un salon cu doua paturi. La parterul cladirii se afla partea tehnica cu instalatia de oxigen, sterilizarea, vestiarele, bucataria si spatiile de depozitare.Scopul principal al infiintarii acestei clinici a fost facilitarea legaturii dintre pacienti si doctor atat pentru consultatiile preoperatorii cat si pentru controale sau mici interventii, in prezent la Villa Bella neefectuandu-se interventii chirurgicale.Numarul tot mai mare al persoanelor care apeleaza la serviciile noastre atat din tara cat si din strainatate fac obligatorie prezenta doctorului Constantin Stan la Bucuresti, Clinica Medical Service din Bacau ramanand in continuare sediul nostru principal.


  Contact

  Oras: Bucuresti

  Adresa:

  profil gratuit

  Orar:

  profil gratuit

  Telefon:

  profil gratuit

  Fax:

  profil gratuit

  Tara:

  profil gratuit
  Site oficial :profil gratuit  Clinici recomandate


  Fix Clinique a fost infiintata in 1995 si functioneaza la adresa actuala din 1998, cand s-a finalizat dotarea cu aparatura medicala. FixClinique este organizata si condusa de Dr.Elena Marincea.

  Fix Clinique este numele comercial sub care functioneaza un centru medical modern si comp ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Daca ai ajuns la aceasta pagina inseamna ca vrei sa imbunatatesti ceva in imaginea ta. Ai ajuns sa-ti doresti o anumita schimbare la tine, una care tine in mare masura de aspectul tau fizic. A dori sa imbunatatesti felul in care arati nu inseamna sa desconsideri importanta pe care educatia, seri ... (detalii)

  Romania , Bucuresti

  V-am obisnuit cu numeroase articole despre diverse tratamente si operatii dar nu am vorbit niciodata de clinica, de echipa care va intampina atunci cand veniti la noi. Noi nu suntem o echipa de fapt, suntem o familie, o serie de oameni care se implica zi de zi pentru a crea din clinica ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Beneficiind de o echipa completa compusa din chirurgi plasticieni, medici anestezisti, asistente si de o dotare de exceptie, clinica Silhouette va ofera o gama variata de servicii: - operatii estetice - proceduri noninvazive.

  Practicand preturi moderate, clinica este condusa de dr. ... (detalii)

  Romania , Bucuresti

  Care Zone este locul unde dorintele dvs sunt ascultate si respectate. Multi dintre dvs ati dori sa schimbati sau numai sa corectati ceva in infatisarea dvs, va ganditi deja de ani buni si nu aveti curajul sau puterea financiara pentru a lua o astfel de decizie. Unii dintre dvs nici nu indraz ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Clinica de chirurgie estetica ESTHERA, situata in centrul Bucurestiului, este rezultatul unei perfecte imbinari intre o arhitectura moderna si o investitie semnificativa in dotarile cele mai noi. Toate acestea se regasesc intr-un cadru perfect si o ambianta eleganta. Centrul de chirurgie estetic ... (detalii)

  Romania , Bucuresti

  Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Dr. Klara Bancila  va ofera posibilitate ... (detalii)

  Romania , Bucuresti