implant mamar, implanturi mamare, marire sani, marirea sanilor, mamoplastia de augmentare, implantul silicon, proteze, implant, chirurgie, estetica, plastica, operatii, estetice
implant-mamar.info

Marire sani cu Implant mamar - Dr. Klara Bancila

Marirea sanilor - Clinici de chirurgie estetica

Marirea sanilor cu implanturi siliconice

Un lucru foarte important este cum va alegeti medicul/clinica. Medicul la care apelati trebuie sa fie un om de incredere, cu care sa puteti comunica usor. Un chirurg plastician este, mai intai de toate, chirurg, in sensul ca, inainte de a face chirurgie estetica, el a profesat chirurgia generala. De aceea, are o vasta experienta in diferite situatii, prevazute sau nu, care pot aparea in timpul operatiei.
In Romania, chirurgia estetica este un domeniu relativ nou. Chiar daca si mai demult se practica intr-o oarecare masura chirurgia reparatorie, ca domeniu in sine constituie ceva inedit in tara noastra. Competenta unui plastician se poate masura prin reputatia de care se bucura.

 

Clinici de chirurgie estetica din Romania - RECOMANDATE

V-am obisnuit cu numeroase articole despre diverse tratamente si operatii dar nu am vorbit niciodata de clinica, de echipa care va intampina atunci cand veniti la ... (detalii)

Romania, Bucuresti


Daca ai ajuns la aceasta pagina inseamna ca vrei sa imbunatatesti ceva in imaginea ta. Ai ajuns sa-ti doresti o anumita schimbare la tine, una care tine in mare masur... (detalii)

Romania, Bucuresti

Care Zone este locul unde dorintele dvs sunt ascultate si respectate. Multi dintre dvs ati dori sa schimbati sau numai sa corectati ceva in infatisarea dvs, va ga... (detalii)

Romania, Bucuresti


Beneficiind de o echipa completa compusa din chirurgi plasticieni, medici anestezisti, asistente si de o dotare de exceptie, clinica Silhouette va ofera o gama variat... (detalii)

Romania, Bucuresti


Clinica de chirurgie estetica ESTHERA, situata in centrul Bucurestiului, este rezultatul unei perfecte imbinari intre o arhitectura moderna si o investitie semnificat... (detalii)

Romania, Bucuresti


Fix Clinique a fost infiintata in 1995 si functioneaza la adresa actuala din 1998, cand s-a finalizat dotarea cu aparatura medicala. FixClinique este organizata si co... (detalii)

Romania, Bucuresti

Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si r... (detalii)

Romania, Bucuresti

Clinici de chirurgie estetica din Romania - lista completa